Flyers drukken

Sta je op een beurs of evenement en heb je een product of dienst die je graag aan de man wilt brengen? Hiervoor zijn flyers uitermate geschikt; je hebt iets tastbaars dat je weg kunt geven. Flyers drukken doe je eenvoudig via Drukwerkofferte. In onze webshop heb je een ruime keuze uit formaten, papiersoorten en afwerkingen. Je kunt je flyers zowel enkelzijdig (4/0) als dubbelzijdig (4/4) laten drukken. Daarnaast is het mogelijk om de flyers te voorzien van een gaatje, zodat je ze gemakkelijk op kunt hangen.

Flyers drukken goedkoop

Zeker bij grote aantallen kan flyers drukken goedkoop zijn. Ook maakt het hierbij uit of je kiest voor digitaal of offset drukken. Bij aantallen hoger dan 500 stuks is offset drukken goedkoper. Overigens profiteer je bij zowel digitaal als offset drukken van de hoogste kwaliteit drukwerk. Naast flyers drukken kun je bij ons ook goedkoop posters en folders laten drukken. Hiermee maak je op een slimme en opvallende manier reclame. Heb je nog vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact op.

Flyers drukken A5

Een veelgebruikt formaat bij het drukken van flyers is A5. A5 formaat is de helft van een A4, zoals je hieronder kunt zien in een afbeelding. Ook A4 en A6 formaat worden veel gebruikt voor flyers. Een kleiner formaat is interessant omdat het voordeliger is. Wil je het liefst flyers laten drukken op een eigen formaat? Ook dat is een mogelijkheid. Alles van minimaal 65 mm tot maximaal 930 mm in de breedte en minimaal 7 mm tot maximaal 700 mm in de hoogte is mogelijk.

Laat je flyers drukken op A5 of een ander formaat bij Drukwerkofferte. Je berekent de prijs gelijk online!

Flyers Drukken